kookworkshop
leer authentiek balinees koken
Hou jij van koken en lekker eten? Dan is de kookworkshop iets voor jou. Je leert niet alleen over de Balinese keuken, maar in het ochtendprogramma bezoeken we ook een traditionele markt. Je krijgt uitleg over offerbakjes en de rijstvelden. Bali is een vruchtbaar eiland. Door het tropische klimaat en de vulkanische bodem verbouwen ze veel groenten, fruit en rijst.
Tijdens de kookworkshop ga je zelf aan de slag. We starten met snijden, bereiden en je leert welke kruiden en specerijen de heerlijke smaak geven aan de gerechten. Na het koken is het hoogtepunt natuurlijk om alle gerechten te proeven. Selamat makan (eetsmakelijk)!
inclusief
- Vervoer
- Ervaren kok
- Welkomstdrankje
- Een heerlijke lunch of diner
- Een handout met traditionele recepten
programma
08:00 of 13:30
- Je wordt opgehaald door een van onze gidsen om 08:00 (ochtendprogramma) of 13:00 (avondprogramma).
08:00
- Bezoek in het ochtendprogramma een lokale markt en zie waar de producten ingekocht worden.
08:30 of 13:30
- Krijg uitleg over hoe rijst wordt verbouwd.
09:00 of 14:00
- Leer een offerbakje maken (een Balinees ritueel alvorens te eten).
09:15 of 14:15
- Krijg kookles van een Balinese kok en leer de balinese keuken kennen.
10:00 of 15:00
- Maak en geniet van je heerlijke lunch van 9 recepten (vegetarisch/ vegan mogelijk).
11:00 of 16:00
- Geniet van je heerlijke lunch of diner van 8 authentieke gerechten.
12:30 of 17:30
- Drop-off is om 12:30 (ochtendprogramma) of 17:30 (avondprogramma). Dit is afhankelijk van je locatie.
essentiële informatie
Extra info
Extra info
- Er is een ochtendprogramma met lunch en een avond programma met diner. Bij het avond programma ga je niet naar de markt.
- Geef je dieetwensen en allergieën door. Vegetarisch, vegan en glutenvrij mogelijk.
- Deze activiteit is leuk voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar (die van koken houden).
- Gelieve waardevolle spullen niet mee te nemen tijdens activiteit
Previous
Next