kookworkshop

leer authentiek balinees koken

activiteit info

duur
3 uur
Prijs vanaf
€24 pp
fysiek
nee
groepsgrootte
max 8 personen

Hou jij van koken en lekker eten? Dan is de kookworkshop iets voor jou. Je leert niet alleen over de Balinese keuken, maar in het ochtendprogramma bezoeken we ook een traditionele markt. Je krijgt uitleg over offerbakjes en de rijstvelden. Bali is een vruchtbaar eiland. Door het tropische klimaat en de vulkanische bodem verbouwen ze veel groenten, fruit en rijst.

Tijdens de kookworkshop ga je zelf aan de slag. We starten met snijden, bereiden en je leert welke kruiden en specerijen de heerlijke smaak geven aan de gerechten. Na het koken is het hoogtepunt natuurlijk om alle gerechten te proeven. Selamat makan (eetsmakelijk)!

inclusief

programma

08:00 of 13:30

  • Je wordt opgehaald door een van onze gidsen om 08:00 (ochtendprogramma) of 13:00 (avondprogramma). 

08:00 

  • Bezoek in het ochtendprogramma een lokale markt en zie waar de producten ingekocht worden.

08:30 of 13:30

  • Krijg uitleg over hoe rijst wordt verbouwd. 

09:00 of 14:00

  • Leer een offerbakje maken (een Balinees ritueel alvorens te eten).

09:15 of 14:15

  • Krijg kookles van een Balinese kok en leer de balinese keuken kennen.

10:00 of 15:00

  • Maak en geniet van je heerlijke lunch van 9 recepten (vegetarisch/ vegan mogelijk). 

11:00 of 16:00

  • Geniet van je heerlijke lunch of diner van 8 authentieke gerechten.

12:30 of 17:30

  • Drop-off is om 12:30 (ochtendprogramma) of 17:30 (avondprogramma). Dit is afhankelijk van je locatie. 

essentiële informatie

balinese kookworkshop

Regio A
Ubud (Central)
24
  • per persoon